Svante (förra ordförande i svenska naturskyddsföreningen) säger såhär: ”Hur kan jag under min tid på jorden bidra till en bättre värld utifrån min situation? Det är en mycket, mycket större njutning, mycket mer avslappnad inställning till livet. Att jag gör detta för jag fattar vad som bör göras och jag gör det med lust och sen får vi se vilka effekter det får. Det är inte det viktiga, utan jag faktiskt bidrar och står på rätt sida i den här förhandlingskraften och det i sig själv gör mig inte lika paralyserad av ”kommer jag lyckas eller inte?” . Är det så intressant? Skulle jag avstå den goda handlingen om jag inte skulle lyckas? Nej.”

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>